Akademski slikar Ivana Miloglav Ivanković donirala dvije slike za sestrinski klub

Akademska slikarica Ivana Miloglav Ivanković donirala je dvije prekrasne slike Sindikatu, a koje će krasiti zidove sestrinskog kluba.

Ivana Miloglav Ivanković je samostalna umjetnica iz Dubrovnika. Godine 2009. diplomirala je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Duje Jurića. Članica je HDLU-a I HZSU-a. Do sada je izlagala na više samostalnih i skupnih izložaba u Hrvatskoj i inozemstvu. Živi i radi u Dubrovniku.
Od 2016. koristi pseudonim HEART, pod kojim će se prvi put predstaviti početkom ove godine samostalnom izložbom u Art radionici Lazareti.
HEART je vizualna umjetnica čiji se rad bazira na vizualnom doživljaju kvantne teorije.
Kvantna teorija objašnjava fenomen atomskog i subatomskog svijeta. Na subatomskoj razini ne postoje granice izmedu čestica i valova te oni moraju biti promatrani istovremeno za funkcioniranje sustava. Kvantna teorija vodi nas ka razumijevanju svemira i materije van naše uobičajne osjetilne percepcije. Zajedno sa teorijom relativnosti ukazuje na to da ne postoji granica izmedu materije i energije. Energija i masa su ekvivalent i mogu se pretvarati jedno u drugo. Energija se ponaša kao valovi i čestice istovremeno. Čvrsta materija je iluzija.
“HEART– “HE” označava mušku osobu, odnosno osobe koje su inspirirale moj rad. “ART” je ono što me povezuje s tom osobom odnosno osobama.”
Njezin rad možete pratiti na facebook stranici:

https://web.facebook.com/follow.heart2/

 

HVALA IVANA!!!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *