Zahvala Središnjici sindikata

Potpisivanjem Sporazuma o isplati dugovanja dara za djecu, te rješavanjem problema neplaćenog prekovremenog rada, možemo reći da smo uspješno odradili dvije bitne stvari koje smo odredili kao prioritet za riješiti do kraja godine. Stoga, smatramo da je  prigodno da se zahvalimo Središnjici sindikata na beskompromisnoj podršci u rješavanju naših lokalnih problema.

Bez njihove logistike, bez njih da nam “stoje iza leđa”, teško bi bilo, a možda i nemoguće rješavati ove bitne probleme koje su mučili naše članstvo!  Pokazali su da im je bitan SVAKI član i SVAKA, pa i naša – relativno mala, Podružnica!

I zato hvala predsjednici Glavnog vijeća sindikata – gđi. Anici Prašnjak, na bezbroj poziva podrške i na milijun malih ali bitnih savjeta! Hvala pravnoj službi sindikata – gđi. Nataši kao i  gđi. Margiti na savjetima i pravnoj potpori, a također hvala i financijskoj službi te svima ostalima s kojima smo komunicirali bilo putem telefona ili putem e-pošte!

Ovo nije kraj našeg rada, dapače! Već od sutra idemo u rješavanje daljnje problematike (isplata božićnice, jubilarna nagrada za 2013. te osiguravanje radne odjeće i obuće), a sigurni smo da će naša Središnjica, kao i potpora cjelokupnog članstva biti naš najjači adut.

Vaš Sindikat!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *