Izvještaj sa sastanka Izvršnog odbora podružnice 08.07.2016.

IZVJEŠTAJ SA SASTANKA PODRUŽNICE

 DNEVNI RED

  1. Aktualnosti
  2. Izbori za radničko vijeće
  3. Donošenje pravilnika o pogodnostima članova
  4. Razno

1. Na početku sastanka sa pijetetom prisjetili smo se rano preminule kolegice Branke Lučić. Sastanak je nastavljen sa aktualnim događanjima. Predsjednik podružnice kazao je da će se isplatiti regres prema njegovim saznanjima tokom ovoga mjeseca. Ponovo je poslan ravnatelju dopis u svezi isplate Dara za djecu povodom Svetog Nikole koji se već nekoliko godina nije isplatio djelatnicima bolnice.

2. Izbori za Radničko vijeće održat će se 19.07. tokom cijelog dana.   Naglašeno je kako je potrebno informirati sve medicinske sestre i tehničare o važnosti ovih izbora i važnosti o što većem broju izabranih sestara i tehničara koji će biti članovi Radničkog vijeća

3. Predstavljen je prijedlog pravilnika o pogodnostima članova podružnice. Nakon duge rasprave donesen je nacrt te su zaduženi Mihočević Tina , Večerin Ivan i Saulan Stela da finaliziraju pravilnik te uz suglasnost predsjednika pravilnik bi trebao stupiti na snagu sa 01.08.2016 godine. Pravilnik će biti dostupan na internet stranici podružnice i podijeljen u pisanom obliku po odjelima.

4. Pod zadnjom točkom dnevnog reda raspravljalo se o tekućim problemima kao što je kronični nedostatak medicinskih sestara, sve težim uvjetima rada, mobingu i sl.

Sastanku su nazočili: Pavlović Petronela, Vlahutin Ivo, Večerin Ivan, Tepšić Sonja, Mihočević Tina, Pervan Snježana, Jejina Ankica, Muhoberac Anila i Saulan Stela.

Sastanak je započeo u 13:30h, a završio u 15h.

Tajnica: Saulan Stela

PRILOG : IZVJEŠTAJ SA SASTANKA PODRUŽNICE 08.07.2016.

PRILOG 2 : Pravilnik o pogodnostima za članove

NAPOMENA: Oba dva priloga će biti stavljena na podstranicu DOKUMENTI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *