Reakcija na prozivke

Poštovani članovi,

Iako me se osobno već danima spominje i blati po raznim portalima od strane osobe koja je, svi već znamo, sklona pretjerivanju, lažima i pravljenju lažnih afera, nisam do sada htio reagirati.

Pošto danas već piše i o našem Sindikatu i o našim članovima u RV, dužnost mi je kao predsjedniku podružnice zaštititi dignitet naše udruge.

Htio bih samo povući paralelu između sindikalnog djelovanja dotične osobe te nas, jer ispada da je njezino djelovanje riješilo brojne probleme u bolnici, a ne mi…

Dok je ona se bavila „previsokim plaćama“ svojih kolega, prijavljivala i izmišljala afere, te djelovala destruktivno, mi smo se uhvatili u koštac sa najvećim problemima koji su mučili naše zaposlenike, te smo uspjeli naplatiti višemilijunske zaostatke prema našim članovima ali i ostalim radnicima, bitno smo poboljšali položaj medicinskih sestara i tehničara, ispravili smo brojna nepoštivanja Kolektivnih ugovora, organizirali uspješan prosvjed 5 do 12, pokrenuli i inicirali vrlo važne projekte kao što su otvaranje dodatnog razreda u srednjoj medicinskoj školi, sufinanciranje podstanarstva za SVE zaposlenike, a u pripremi je i projekt stambenog zbrinjavanja, kao i (evo jedna ekskluzivna vijest) sufinanciranje stambenih kredita. Nedavno smo s Upravom dogovorili i sistematske preglede za sve naše zaposlenike, te očekujemo da će uskoro i taj dugogodišnji problem konačno biti riješen.

Rezultat našeg djelovanja je da smo u 3 godine uduplali članstvo, da smo osvojili 7 od 9 mjesta na nedavnim izborima za radničko vijeće, te da uživamo nikad veću podršku članova, ali i drugih zaposlenika. Rezultat njenog djelovanja je da je svoju solidnu podružnicu srozala sa 100injak članova na 15ak, da je okrenula protiv sebe sve liječničke udruge, svoj odjel, te brojne kolege, čemu svjedoče i izjave na slikama ispod.

Dakle, rezultati sve govore!

Ivan Večerin, predsjednik HSSMS-MT Dubrovnik

#budi_član
#sestre_su_zakon

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *