Dubrovnik meal delivery nudi pogodnosti za članove

Spiona je restoran koji ujedinjuje kreativnu i tradicionalnu hranu s toplim ambijentom i kvalitetnim izborom vina. Okusi domaće hrane i slastica, spravljenih od svježih namirnica, upotpunjuju njihovi kreativni kuhari i uvijek dobro raspoložen tim konobara i koordinatora.

Restoran Spiona idealan je za poslovne ljude, obitelji i samce željne domaće kuhinje u širokoj svakodnevnoj ponudi. No isto tako, u večernjim satima idealno je mjesto za sve oblike proslava, od manjih domjenaka, poslovnih večera, dječjih rođendana pa sve do svadbenih svečanosti. Svadbeni salon može primiti i do 400 uzvanika.

Ukoliko želite organizirati Vaše proslave izvan našeg restorana, nudimo Vam i vrhunske usluge cateringa, te široki izbor najma opreme i osoblja.

Restoran Spiona nalazi se u Trgovačkom centru ‘Spiona Land’, poslovna zona Čibača, Župa Dubrovačka. Djeluje od 10.2013. pod vodstvom Savinović d.o.o.

Za Članove sindikata nude nam 10% popusta na jela sa tjednog menija, te određeni popust na usluge cateringa (ovisno o iznosu).

spiona plakat

Posjetite njihove službene stranice:

Restoran Spiona (web)

Dubrovnik meal delivery (web)

Dubrovnik meal delivery (facebook)

 

Vaš Sindikat

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *