Izvještaj sa sastanka Izvršnog odbora

 

IZVJEŠTAJ SA SASTANKA IZVRŠNOG ODBORA PODRUŽNICE

 

Dnevni red:

  1. Izvještaj sa sjednice Radničkog vijeća
  2. Neopoziva ostavka Iva Vlahutina
  3. Prijenos sredstava sa internog računa na centralni račun
  4. Razno

 

  1. Sastanak Izvršnog odbora započeo je u 13h izvještajem sa sjednice Radničkog vijeća. Sjednica Radničkog vijeća održana je 29.08. na kojoj je izabran predstavnik za Upravno vijeće. U Upravno vijeće većinom glasova izabran je Dr. Stjepan Đuričić.
  2. Na osobni zahtjev za neopozivom ostavkom Ivo Vlahutin je napustio sve funkcije i dužnosti u Podružnici Dubrovnik. Ni na inzistiranje svih prisutnih da odustane od ostavke, nije htio odustati. Na mjesto člana Radničkog vijeća umjesto Iva Vlahutina postaje njegova zamjenica Petronela Pavlović, a na mjesto predsjednika podružnice v.d. postaje Ivan Večerin.
  3. Donesena je jednoglasna odluka da se novčana sredstva sa internog računa prenesu na račun središnjice te da račun i dalje ostaje otvoren zbog eventualnih potreba podružnice.
  4. Zbog slabog odaziva na sastanke podružnice odlučeno je da će se ozbiljnije pozabaviti tim problemom na slijedećem sastanku. Pristigli zahtjevi za pozajmice su odobreni.

Na ovom sastanku prisustvovali su : Vlahutin Ivo; Petronela Pavlović; Garić Anđelka; Večerin Ivan; Lada Ivančević (zamjena); Tepšić Sonja; Rajić Dragica; Jejina Ankica I Saulan Stela.

Sastanak je završio u 14:30h.

Tajnica: Saulan Stela;

02.09.2016g.

 

Izvještaj sa sjednice IO 02 09

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *