Borovo nudi popust za članove

Borovo d.d. najpoznatiji je proizvođač cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama. Borovo cipele postale su dio života mnogih naraštaja i sinonim su za kvalitetu. U njihovoj proizvodnji koriste se materijali prirodnog porijekla kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu.

HSSMS MT za članove Sindikata sklopio je suradnju sa Borovo d.d. gdje članovi Sindikata ostvaruju pogodnosti prilikom kupnje robe u prodavaonicama Borovo u Republici Hrvatskoj.

Popust od 10% za gotovinsko plaćanje, za jednokratno kartično plaćanje bez odgode debitnom i kreditnom karticom, za obročno plaćanje debitnom i kreditnom karticom prema uvjetima prodaje pojedinog prodajnog mjesta (mjesečni obrok minimalno 100,00 kn).

Popusti se odnose na cjelokupni asortiman obuće Borovo vlastite robe.

Popust se ne zbraja s drugim popustima i ne odnosi se na robu koja je već na popustu, u posebim oblicioma prodaje: akcijskoj prodaji, rasprodaji, sezonskom sniženju, prodaji proizvoda s greškom i drugim oblicima i uvjetima prodaje koje odredi Borovo.

Članovi Sindikata ostvaruju pogodnost pri kupnji robe uz predočenje članske iskaznice.

U nastavku možete pregledati popis prodavaonica Borovo u Republici Hrvatskoj u kojima možete ostvariti popust pri kupnji.

Borovo prodavaonice

Borovo d.d.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *